KLANTENSERVICE MEDEWERKER (16-40u, 2-3 FTE)

Ben jij een vriendelijke en servicegerichte persoon die graag communiceert en anderen helpt? En vind je het leuk om daarnaast wat licht administratief werk te verrichten? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou als Klantenservice medewerker. En wie weet, bouw je op termijn mee aan de ontwikkeling van een Klant Contact Centrum binnen onze groeiende organisatie! (meer…)

Lees meer

Collega voor het administratieve team gezocht!

Collega administratieve team
Het administratieve team is de fundering van 112Schade en dat waarderen wij! Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van alle voorbereidende werkzaamheden zodat ons team van schadebehandelaars direct en gericht aan het werk kan. Het gaat om een functie voor 16 – 24 uur per week, 2 of 3 hele dagen, waarvan in ieder geval de maandag. Dus, werk je graag in een klein en enthousiast team? Wil je je volledig richten op deze veelzijdige functie? Dan willen wij zeker met jou in gesprek!  

(meer…)

Lees meer

Schadebehandelaar(s) Verkeer (Geen WFT) 24-40 uur

Het team van Schadebehandelaars is de fundering van 112Schade! Die sterke basis is zeer belangrijk binnen ons groeiende bedrijf. Steeds meer klanten willen met ons samenwerken zoals onder andere Voogd & Voogd, Leasemaatschappijen (o.a. MSN) Alpina, United Consumers en Independer. Om deze groei aan te kunnen zoeken wij meerdere schadebehandelaars.

Werk je graag in een klein en enthousiast team waarin de lijntjes kort zijn? Wil je je volledig richten op deze veelzijdige functie? Dan willen wij graag met jou in gesprek! (meer…)

Lees meer

Met de auto op vakantie

Komende zomervakantie zullen veel mensen toch meer de auto nemen om op vakantie te gaan. Met het vliegtuig naar Frankrijk, Spanje, Italië etc is met alle problemen op de luchthavens niet meer zo vanzelfsprekend. Waar moet je op letten als je met de auto op vakantie gaat?

Als je met de auto binnen Nederland op vakantie gaat, dan zal het wat verkeersregels betreft wel goed komen. Ga je met de auto naar het buitenland? Dan is het goed om te weten hoe het zit met de verkeersregels en wat je verplicht mee moet hebben. (meer…)

Lees meer

Rechts inhalen toe(ge)staan

Eén van de grootste ergernissen in het verkeer, tenminste zo wordt het ervaren, is het rechts inhalen, al dan niet uitgelokt door het onnodig links blijven rijden. Rechts inhalen wordt gelijkgesteld met asociaal, ongeduldig, hufterig verkeersgedrag, zeker als het gepaard gaat met een flink hogere snelheid. Er zijn echter situaties waarin rechts inhalen wel is toegestaan. (meer…)

Lees meer

Automobilist of bestuurder van een scooter kansloos bij Artikel 185 WvW? Absoluut niet!

Krijg je als automobilist of als bestuurder van een scooter een aanrijding met een fietser of een andere ongemotoriseerde verkeersdeelnemer, dan is artikel 185 WvW van toepassing. Dit specifieke artikel is zo langzamerhand het artikel binnen onze verkeerswetgeving waarover het meest is gezegd en geschreven. Helaas gaat er bij de behandeling van deze zaken toch veel mis.

De praktijk leert dat AVP verzekeraars in dergelijke zaken de aansprakelijkheid regelmatig volledig afwijzen of slechts bereid zijn ten hoogste 50% van de schade van de gemotoriseerde partij te vergoeden. En dat is vaak niet terecht. (meer…)

Lees meer

Eendjes…

Het is lente, overal wemelt het van de lammetjes, kleine eendjes en gansjes en dat betekent ook: gevaar voor overstekende eenden! Maar wanneer mag je remmen voor overstekende dieren en wanneer moet je doorrijden?

(meer…)

Lees meer