Video’s van 112Schade

Hoe werkt 112Schade

112Schade, de verhaalservice voor uw voertuig-, letsel- en overige schade, verhaalt voor u de voertuig- en letselschade op de tegenpartij en neemt u daarbij alle zorg uit handen!

Hoe moet je een schadeformulier goed invullen.

Belangrijk is om altijd de namen van getuigen te noteren. Ook wanneer het een duidelijke zaak lijkt te zijn en de tegenpartij schuld wil erkennen. Wij maken in veel zaken mee dat een tegenpartij uiteindelijk toch een andere lezing van het ongeval heeft. In dat geval kan een getuigenverklaring u enorm helpen.

Bekijk het filmpje voor meer tips!

U heeft een afspraak met een schade-expert. Wat kunt u verwachten.

Om bij de tegenpartij een schade-claim in te kunnen dienen moeten wij eerst een schadebegroting maken. Daarvoor zal een door ons ingeschakelde schade-expert uw voertuig moeten beoordelen.

112PrePay, beschik sneller over uw geld.

Een schade, buiten uw schuld om, komt nooit uit. Bent u niet allrisk verzekerd? Dan bent u afhankelijk van de schade-uitkering van de tegenpartij. Deze uitkering laat vaak weken, al dan niet maanden op zich wachten. Hier kunt u alleen niet altijd op wachten. De auto dan wel het geld heeft u hard nodig. In dat geval kunt u kiezen voor 112PrePay. Hierbij beschikt u eerder over het geld.

VerkeersSchadeAfhandeling

all inclusive

Verkeersrechtshulp voor iedereen, voor ieder voertuig. Voertuigschade én letselschade behandelt door één loket.

  • Persoonlijk contact
  • Beoordeling aansprakelijkheid binnen 1 werkdag!
  • Mogelijkheid tot voorschieten van de schade
  • Zowel particulier als zakelijk
  • Alle voertuigen