Opstal, inboedel en aansprakelijkheid

Waar 112Schade zich met name richt op alle schade opgelopen in het verkeer, kunt u ook andere schade lijden waarbij u hulp kunt gebruiken. Denkt u hierbij aan een claim op uw opstal-, inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering waarbij u het niet eens bent met de afwikkeling van uw verzekeraar. U wilt een contra-expertise inschakelen, een klacht indienen of erger u wordt beticht van fraude terwijl dat absoluut niet terecht is. Ook daarin kunnen wij u hulp bieden samen met onze partner Claimshulp.nl

Meld vrijblijvend uw schade en wij nemen contact met u op om u te informeren wat de mogelijkheden zijn en op welke wijze wij u kunnen helpen.

 

 

Welke hulp kan Claimshulp u bieden?

Contra expertise:
Uw verzekeraar heeft een expert ingeschakeld en u bent het niet eens met de vaststelling door hem van de schade? Dan heeft u altijd het recht op contra expertise. Zodra deze tot een hogere schadevergoeding zijn deze kosten doorgaans voor rekening van de verzekeraar. Deze kosten moeten echter nog wel in verhouding staan tot de hoogte van de schade.

De verzekeraar kan u opleggen dat de contra expert aangesloten moet zijn bij het Nivre, maar dit is een leugen. De verzekeraar mag u een dergelijke beperking niet opleggen. Overigens werkt Claimshulp uitsluitend met Nivre ingeschreven experts zodat u voor deze dreigementen niet bang hoeft te zijn.

Directieklacht procedures:
Als u na het gesprek een afwijzende beslissing van een verzekeraar aan wilt vechten, dan gebeurt dit via een directieklacht. Als verzekeringsspecialist met ruim 30 jaar ervaring weet Claimshulp als geen ander hoe deze klacht vorm te geven. Ook als u het voornemen heeft naar het Kifid of de Rechter te gaan is voorafgaand de directieklacht verplicht. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij gemerkt dat na de directieklacht vaak de zaak alsnog naar volle tevredenheid wordt opgelost.

Fraudebegeleiding:
Heeft verzekeraar niet alleen de schade afgewezen maar ook u beschuldigd van fraude, dan dienen wij een tegenonderzoek te starten naar de bevindingen van de fraude-expert van verzekeraar. Claimshulp weet als geen ander de “bewijzen” van verzekeraar te fileren. Alle kwesties op dit gebied tot nu toe hebben we gewonnen.

Aansprakelijkheid:
Loopt u schade op door toedoen van een ander, dan moet de schade verhaald worden op de veroorzaker. Het aansprakelijk stellen en de gehele schuldvraagdiscussie doet Claimshulp. Voor het begroten van de schade en het verkrijgen van feiten is vaak een expert nodig.