Voor wie en met wie werken wij?

Samenwerkingen: Voor wie en met wie werkt 112Schade? Ieder persoon of bedrijf met schade mag ons rechtstreeks inschakelen via onze website. Daarnaast werken wij veel samen met tussenpersonen of serviceproviders.

Voogd & Voogd verzekeringen

voogd & voogd
Voor Voogd & Voogd verzekeringen verzorgen wij de Voogd Verhaalservice. Deze dienst biedt Voogd & Voogd verzekeringen aan de bij Voogd aangesloten tussenpersonen aan.

Voogd & Voogd is gespecialiseerd in schadeverzekeringen. Zij vormen de logistieke en commerciële schakel tussen professionele bemiddelaars en de meest vooraanstaande verzekeraars.

Deze organisatie telt op dit moment meer dan 600 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Middelharnis (ZH). Daarnaast hebben zij een vestiging in Roosendaal.

Independer.nl

Voor Independer.nl verzorgen wij de Independer Verhaalservice. De Independer Verhaalservice is bedoeld voor iedereen met schade aan zijn auto die een ander heeft veroorzaakt. Voorwaarde is wel dat voor de auto alleen een WA-verzekering of WA + beperkt cascoverzekering is afgesloten.

 

 

UnitedConsumers

UnitedConsumers is een consumentencollectief bestaande uit meer dan 500.000 deelnemers. Via UnitedConsumers kunnen onder meer ruim honderd polissen worden vergeleken om een passende autoverzekering te vinden. Alle deelnemers aan het collectief die hun autoverzekering hebben afgesloten bij UnitedConsumers, kunnen gebruik maken van de gratis UnitedConsumers verhaalservice van 112Schade.

Het verhalen van schade die door de tegenpartij is aangericht, wordt door 112Schade in gang gezet en onderhouden.

 

Pricewise

pricewise
Klanten die via Pricewise een autoverzekering afsluiten, krijgen de gratis ‘Zorgeloos Verzekerd Bundel’. Hiermee hebben zij recht op de gratis schadeclaimservice van 112Schade.

Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient voor energie, verzekeringen en internet en tv. Daarom zet Pricewise de markt op scherp. Ze geven u onafhankelijk advies en een volledig overzicht. Ook leveranciers en verzekeraars waar zij geen overeenkomst mee hebben, worden getoond. Vergelijken bij Pricewise is dus makkelijk én transparant.

Hoyhoy

hoyhoy
Hoyhoy geeft u bij elke autoverzekering de gratis ‘Zorgeloos Verzekerd Bundel’. Met deze bundel heeft u recht op de gratis schadeclaimservice van 112Schade. Hoyhoy is een van de grootste onafhankelijke vergelijkers. Zij helpt haar klanten door de beste aanbiedingen voor verzekeringen en energie op een rijtje te zetten. Een nieuw contract vergelijken en afsluiten? Bij Hoyhoy is dat een fluitje van een cent.

 

RaNed

112Schade werkt al langere tijd samen met RaNed trauma- en herstelbegeleiding in de behandeling van letselschade.

RaNed beschikt over een landelijk werkend team van zeer ervaren verkeersgedragstherapeuten. Door middel van praktische en pragmatische begeleidingstrajecten begeleiden zij cliënten bij het overwinnen van verkeersangsten en het terugkrijgen van het zelfvertrouwen. De succesfactor is hoog en leidt vaak tot nieuwe verkeers- of voertuiginzichten. Mede daardoor wordt een bijdrage geleverd aan een veiliger verkeersgedrag dan voorheen. Indien er sprake is van een aansprakelijke partij dan vallen de kosten eveneens onder de verhaalsmogelijkheden.

Voor meer informatie zie www.raned.nl

 

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Elke dag werken zij aan de bescherming van het land tegen het water, tegen wateroverlast en watertekort, voor schoon en gezond oppervlaktewater en voor veilige (vaar)wegen. Dit doen zij in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal: Hollands Noorderkwartier.

Daarnaast verzorgen zij van oudsher het beheer en onderhoud van dijk- en polderwegen. Alleen de oudste waterschappen beheren openbare wegen. Dat zijn de waterschappen in de ‘lage landen’ Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland. We beheren ook vaarwegen, bruggen en sluizen.

Het beheer ziet toe op ongeveer 1.150 kilometer aan wegen, voornamelijk buiten de bebouwde kom. Deze wegen zijn eigendom van HHNK. Daarnaast wordt 100 kilometer aan vaarwegen voor de Provincie onderhouden en 36 sluizen en bruggen bediend.

Indien er schade aan eigendommen, zoals het wegmeubilair, ontstaat van de HHNK helpt 112Schade de schade te verhalen op de aansprakelijke partij.

JW Verzekeringen BV

 

JW verzekeringen BV is een verzekeringsadviseur op het gebied van schadeverzekeringen. De particulier, de zelfstandige zonder personeel en het kleinbedrijf vormen de doelgroep. JW verzekeringen BV heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van bedrijfswagenverzekeringen. Zij maken het mogelijk om online alle bedrijfswagenverzekeraars met elkaar te vergelijken op basis van prijs en voorwaarden.

 

Sluitsnel

sluitsnel Sinds 2005 is Sluitsnel.nl actief in verzekeringen. Sluitsnel.nl biedt goedkope online verzekeringen aan. Dit kunnen zij doen door gebruik te maken van inkooporganisaties en grote volmachtkantoren.
Sluitsnel.nl biedt het premievoordeel van goedkope online verzekeringen én de service van een inloopkantoor.

De Kilometerverzekering

KM-Verzekering Met de Kilometerverzekering hoeft alleen premie betaald te worden voor de kilometers die echt zijn gereden. De klant mag zelf het kilometrage per jaar bepalen. Bij aanvang van de verzekering wordt gevraagd naar de exacte kilometerstand. Na afloop van het verzekeringsjaar wordt de kilometerstand opnieuw opgevraagd. Zo weet De Kilometerverzekering precies hoeveel kilometers er gereden zijn. De premie wordt dan aangepast naar het werkelijke gebruik.

DAK

DAk DAK is het enige collectief van en voor adviseurs. Een coöperatie waarin de leden centraal staan. Met een brede dienstverlening op het gebied van verzekeringen, hypotheken en kredieten beschikt een adviseur via DAK snel over een passende oplossing voor zijn klanten.

De 1.500 DAK-leden krijgen van de coöperatie de gratis DAK Verhaalservice van 112Schade aangeboden. De DAK Verhaalservice kan altijd worden ingezet voor zowel materiële schade als letselschade waarvoor een derde aansprakelijk is en geen dekking bestaat. DAK-leden geven het volledige verhaaltraject uit handen aan 112Schade. DAK vergroot hiermee de toegevoegde waarde van haar lidmaatschap.