Over Ons

Visie 112Schade

Klantgericht – Onafhankelijk – Zorgzaam – Maatschappelijk Verantwoord

112Schade is in oktober 2012 opgericht om gedupeerde van verkeersschades bij te staan in het verhalen van diens schade op de aansprakelijke tegenpartij. In de jaren die volgden is het aantal meldingen en daarmee de vindbaarheid van 112Schade flink gegroeid.

Sinds januari 2019 maakt 112Schade onderdeel uit van Compensa Letselschade.

In 2021 is 112Schade echt de complete verhaalservice als het op het verhalen van verkeersschades aankomt. De cliënt wordt echt van a tot z bijgestaan. Van advies en aansprakelijk stellen tot en met zaken die voor de rechter moeten komen om opgelost te worden. Dit laatste valt onder de verkeersrechtshulpdekking van 112Schade.

In de verhaalservice richt 112Schade zich op het hulp bieden bij uw probleem. Dat doen wij met een eigen team van specialisten op het gebied van materiële- en letselschade, en daarnaast ook door samenwerkingen met geselecteerde partners. Wij bieden hulp bij:

  • Het claimen van voertuigschade (auto, motor, scooter, bromfiets of fiets), ontstaan door toedoen van een derde.
  • Juridische hulpverlening bij letsel- en overlijdensschade ten behoeve van het slachtoffer en/of nabestaanden.
  • Begeleiding van uw schadeclaim op het gebied van opstal, inboedel en aansprakelijkheid.

Voor 112Schade is naast het leveren van kwaliteit de mening van de klant erg belangrijk.

Na het afsluiten van het dossier vragen wij cliënt in een enquête de werkzaamheden van 112Schade te beoordelen. Met de ontvangen feedback van de cliënt proberen wij onze dienstverlening te verbeteren naar de wensen van de klant.

De klant beoordeelt ons in 2020 met een gemiddelde van een 8,2*

Bekijk de volledige uitkomst van de enquête hier.