112schade.nl op TV!

112schade.nl heeft een bijdrage aan het programma De Barometer op RTL Z. Op een vrijdagmiddag zijn er opnames op ons kantoor gemaakt. Dit was een leuke ervaring. (meer…)

Lees meer

112schade.tv

Je ziet ze steeds vaker in het verkeer gebruikt worden; Dashcams, GoPro’s en andere soorten camera’s. 

Naast dat de camera’s zorgen voor spraakmakende soms spectaculaire beelden, zijn de beelden ook zeer nuttig in het aantonen van de aansprakelijkheid voor het veroorzaken van een verkeersongeval. (meer…)

Lees meer

112schade.nl is AVG-proof, de gegevens van uw cliënten zijn veilig

“Hoe gaat 112Schade om met de gegevens van mijn klant?” “Is er een verwerkingsovereenkomst nodig tussen mij als intermediair en 112schade.nl?” Deze en soortgelijke vragen houdt ons allemaal bezig in voorbereiding op de nieuwe regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor het verwerken van persoonsgegevens. (meer…)

Lees meer

‘Autoverzekeraars willen regie op WA-schade’

Moet de autoverzekering verschuiven van voertuig naar mens? Heeft een directe autoverzekering, waarbij schade als gevolg van een aanrijding altijd door de eigen verzekeraar wordt afgehandeld, toekomst in Nederland? Welke impact heeft de autonoom rijdende auto op het businessmodel van verzekeraars? En waar in al deze ontwikkelingen staat de klant, de verzekerde, het slachtoffer? (meer…)

Lees meer

Nieuwe medewerkers bij 112schade.nl

Onlangs is er bij 112schade.nl een wisseling van de wacht geweest. Remco Vendelbosch, onze operationeel manager gaat de functie van accountmanager vervullen en Steven Fikkert is bij 112schade gekomen om de rol van Remco over te nemen.

Lees meer

Antwoorden prijsvraag AM:dag

Tijdens de AM:dag van 21 november 2017 hebben wij een prijsvraag gehouden onder de bezoekers. Bijgaand een overzicht van de vragen met daarbij de juiste antwoorden. Onderaan staan de drie winnaars van de dashcam.

Lees meer