Verkeerslichtbeïnvloeding

Dit kan voor verwarring en een gevaarlijke situatie zorgen

Het is je vast wel eens opgevallen dat het verkeerslicht net wisselt van kleur zodra er een lijnbus of hulpdienst aankomt. Is dat toeval?

Nee, dat is het niet. Lijnbussen, trams kunnen verkeerslichten beïnvloeden om sneller het kruispunt te kunnen oversteken waardoor de doorstroming van het openbaar vervoer verbetert en daardoor de dienstregeling niet in de war komt. (meer…)

Lees meer

Uitstekende onderdelen aan tractoren, gevaarzettend?

U kent ze vast wel: de tractoren met uitstekende onderdelen aan de voor- of achterzijde. Indien u langs landweggetjes rijdt, komt u deze zeker tegen. Wellicht ziet u er dan weinig gevaar in, maar dit wil niet zeggen dat zij geen gevaar vormen. Zo behandelden wij onlangs een dossier waarin een cliënt ernstige schade opliep door uitstekende onderdelen aan de voorzijde van een tractor.

Door Rick Kerkhof

(meer…)

Lees meer

Sales Assistent (parttime 24-32 uur)

Ben jij onze nieuwe supercollega???

Krijg je er energie van om binnen een dynamische, kleine organisatie mee te werken aan het verwezenlijken van de ambities? Voel jij je het best op je plek in een informele, collegiale omgeving? Ben je servicegericht en dienstverlenend ingesteld? Heb je affiniteit met de automotive branche? Dan komen we graag met jou in gesprek over de functie van Sales Assistent

(meer…)

Lees meer

Dat moet gevierd worden!

Hoe ver ga je in de meest klantvriendelijke dienstverlening waarbij de klant uiteindelijk niet onze bestede uren hoeft te betalen? Een vergoeding voor onze tijd verhalen wij voor de klant eveneens op de tegenpartij. Lukt het verhalen niet, dan kost dat de klant ook niets! Dat is ons risico. (meer…)

Lees meer

Wegas/Wegam verzekering? Wat is dat?

Is een door jezelf veroorzaakte schade nooit verhaalbaar?

Het is te hopen dat je het nooit mee hoeft te maken, maar een ongeluk zit toch in een klein hoekje. Je gaat nietsvermoedend op pad naar je werk in de ochtend en raakt onverhoopt betrokken bij een ongeluk. Indien het ongeval wordt veroorzaakt door de wederpartij, is er geen man overboord. Als je voertuig volledig casco verzekerd is, dan zal je verzekeraar de schade vergoeden en daaropvolgend verhalen op de verzekeraar van de wederpartij. Mocht je voertuig slechts WA-verzekerd zijn, dan kan je de schade laten verhalen door 112Schade.nl.

(meer…)

Lees meer

Verhuizen

Vandaag 27 december gaat onze schadeafdeling verhuizen. Om die reden zijn wij niet telefonisch of per chat bereikbaar. Wel wordt er achter de schermen aan uw schadedossier gewerkt.

(meer…)

Lees meer

Ergernissen in het verkeer

We kunnen er allemaal wel een paar opnoemen, ergernissen in het verkeer. Langzame rijders, snelheidsduivels en onnodig linksrijders zijn een doorn in het oog van Nederlandse automobilisten. Online verzekeraar Allianz Direct (voorheen Allsecur) deed onderzoek* naar de grootste frustraties achter het stuur en het blijkt dat bumperklevers (55%) en automobilisten die met hun smartphone bezig zijn (54%) de grootste ergernissen vormen in de auto. (meer…)

Lees meer

Openingstijden in December

Gewijzigde Openingstijden December 2019

De laatste maand van het jaar is inmiddels aangebroken. Voor eenieder een maand met bijzondere en feestelijke dagen. Zo ook bij 112schade.nl

Op onderstaande data zullen onze openingstijden anders zijn dan u van ons gewend bent. Mochten wij telefonisch niet bereikbaar zijn gedurende onze openingstijden dan zijn wij wel bereikbaar via de Chat, Whatsapp en Messenger. (meer…)

Lees meer