Financieel talent (32 – 40 uur)

01/04/2022

 

Wil jij het financiële verkeer van 112Schade in goede banen leiden? De basis ligt er al, daar hoef je je geen zorgen om te maken. Dat het om de financiële administratie gaat is ook duidelijk. Wil je samen met ons deze functie verder uitbouwen en vormgeven naar een volwaardige afdeling? Dan willen wij zeker met jou in gesprek!

Wat ga je doen?
Je dag bestaat voor een deel uit controleren en verwerken van betalingen met betrekking tot de schadedossiers, waarbij je contact met alle betrokken partijen hebt zoals cliënten, verzekeraars en intermediairs. Daarnaast mag je je eigen afdeling vormgeven. Het doel is om alle financiële werkzaamheden vanuit onze labels te bundelen op één plek; jouw afdeling! En over al deze informatie ontvangen wij dan natuurlijk ook graag management rapportages. Kortom, een veelzijdige functie bij een bedrijf dat erg in beweging is. Beweeg je met ons mee?

Wat vragen wij?
– Affiniteit met financiën.
– Woonachtig binnen de regio Zeist/Utrecht
– Flexibele houding, snel kunnen inspelen op veranderingen binnen de organisatie
– Teamspeler

Wat bieden wij?
– Een leuke, uitdagende zelfsturende functie, voor minimaal 32 uur / 4 dagen.
– Mogelijkheid om twee dagen vanuit huis te werken met een laptop van de zaak.
– Genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen in een interessante branche met bijbehorende arbeidsvoorwaarden.
– Salaris tussen € 2.600,- en € 2.800,- bruto obv fulltime (40 uur) 

Enthousiast geworden? Leuk, dan maken we graag kennis met je! Je kunt je motivatie met cv sturen of bellen voor meer informatie met Anoeska Everts via 0627416015 (HR) of reageer direct via hr@112schade.nl!

Wie zijn wij?
112Schade is een juridisch dienstverlener met ambitie. Wij vinden het belangrijk dat iedere Nederlander op eenvoudige wijze toegang heeft tot juridische hulp en bieden een loket voor juridische bijstand bij het verhalen van verkeer-, varia- en letselschade.

112Schade is een jonge organisatie die zich sterk ontwikkelt. Daarom zijn wij op zoek naar collega’s die flexibel meebewegen met deze veranderingen, die proactief en creatief zijn. Eigen initiatief en meedenken met de organisatie wordt zeer gestimuleerd en gewaardeerd binnen ons bedrijf. Met ca. 10.000 schadeverwerkingen op jaarbasis is 112Schade op dit moment de grootste verhaalservice van Nederland. Ons kantoor is gevestigd in Zeist.