Financieel medewerker (12 – 20 u)

29/06/2022

 

Op zoek naar parttime werk in de ochtend (3 uur)? Naast je studie of misschien tot de kinderen uit school komen? Dan hebben wij precies wat je zoekt! Wil jij meehelpen het financiële verkeer van 112Schade in goede banen leiden? De basis ligt er al, daar hoef je je geen zorgen om te maken. Dat het om de financiële administratie gaat is ook duidelijk. Wil je helpen om de afdeling meer vorm te geven? Dan willen wij zeker met jou in gesprek!

Wat ga je doen?

Je dag bestaat uit controleren en verwerken van betalingen met betrekking tot de schadedossiers, waarbij je contact met alle betrokken partijen hebt zoals cliënten, verzekeraars en intermediairs.

Kortom, een leuke functie bij een bedrijf dat erg in beweging is. Beweeg je met ons mee?

Wat vragen wij?

  • Affiniteit met financiën.
  • Woonachtig binnen de regio Zeist/Utrecht
  • Flexibele houding, snel kunnen inspelen op veranderingen binnen de organisatie.
  • Teamspeler

Wat bieden wij?

  • Een leuke, uitdagende, zelfsturende functie voor minimaal 6 uur (2 ochtenden) en maximaal 15 uur (5 ochtenden).
  • Genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen in een interessante branche met bijbehorende arbeidsvoorwaarden.
  • Salaris tussen € 2.400,- en € 2.600,- obv fulltime (40 uur).

Enthousiast geworden? Leuk, dan maken we graag kennis met je! Je kunt je motivatie met cv sturen of bellen voor meer informatie via: 088 – 65 20 600

Wie zijn wij?

112Schade is een juridisch dienstverlener met ambitie. Wij vinden het belangrijk dat iedere Nederlander op eenvoudige wijze toegang heeft tot juridische hulp en bieden een loket voor juridische bijstand bij het verhalen van verkeer-, varia- en letselschade.

112Schade is een jonge organisatie die zich sterk ontwikkelt. Daarom zijn wij op zoek naar collega’s die flexibel meebewegen met deze veranderingen, die proactief en creatief zijn. Eigen initiatief en meedenken met de organisatie wordt zeer gestimuleerd en gewaardeerd binnen ons bedrijf. Met ca. 10.000 schadeverwerkingen op jaarbasis is 112Schade op dit moment de grootste verhaalservice van Nederland. Ons kantoor is gevestigd in Zeist.