Aplaza

De verhaalservice 112schade.nl is ook aangesloten op het transactieplatform van Aplaza. Via 112schade.nl kunnen intermediairs claims van klanten die niet worden gedekt door hun eigen polis verhalen op de verzekering van de tegenpartij.

 

Koppeling Aplaza met 112schade.nl

Met de koppeling tussen Aplaza en 112schade.nl kan een intermediair nu nog sneller en gemakkelijker een schade melden bij 112schade.nl. DIAS en  ANVA zijn aangesloten op het platform van 112schade.

aplaza

Aplaza maakt geautomatiseerde informatie-uitwisseling tussen systemen van verzekeraars, service providers en dienstverleners zoals 112schade.nl en de assuratiesoftware van financiële adviseurs mogelijk. Intermediairs die werken met Dias, ANVA, Assistent, AssuÒ van A.i. Automatisering, Online en AssuPortal van EDV Groep, hoeven door het werken met Aplaza geen gegevens dubbel in te voeren.

Bij Aplaza zijn inmiddels 24 aanbieders aangesloten: a.s.r., Aegon, Allianz, ARAG, Ardanta, Avéro Achmea, AXENT, De Amersfoortse, De Goudse, De Zeeuwse, Delta Loyd, Erasmus Leven, Europeesche Verzekeringen, Generali, Interpolis, Legal & General, London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden, Nedasco, Nh1816 Verzekeringen, Onderlinge ’s-Gravenhage, Reaal Verzekeringen, Voogd &Voogd en 112schade.nl.

Aplaza instructiefilm voor gebruikers van Dias

Aplaza instructiefilm voor gebruikers van ANVA