Politie pakt autodief op vanwege lege tank

22/05/2013
autodiefEen autodief uit Voorhout in de provincie Zuid-Holland is vorige week donderdag zeer snel opgepakt omdat hij moest tanken met de gestolen auto. De eigenares van de auto had aan de politie gemeld dat de benzine van haar auto bijna op was.

Autodief opgepakt bij tankstation

Daarom keken agenten bij verschillende tankstations in de buurt uit naar de gestolen auto in de hoop de autodief op deze manier op te pakken. Deze actie van de politie heeft geholpen. Kort na de diefstal werd de onrechtmatige bestuurder opgepakt nadat hij kwam aanrijden voor een tankbeurt bij een tankstation in Voorhout.

Auto met draaiende motor

De auto werd vorige week gestolen toen de eigenares even snel een boodschap moest doen. Zij had de auto al draaiende op straat laten staan om snel even ergens naar binnen te lopen. De reden dat de vrouw de auto niet heeft uitgezet kwam doordat de auto volgens haar met startproblemen kampt. Toen de vrouw terugkwam bij haar auto, was deze verdwenen. De eigenares had tegen de politie gezegd dat de tank van haar auto bijna leeg was en dat de autodief niet ver zou kunnen komen. Inderdaad werd de 30-jarige autodief een paar straten verderop bij een tankstation aangehouden.

Gestolen auto en verzekering

Is uw auto gestolen dan kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar. Of u een gedeelte of een volledige vergoeding krijgt van de geleden schade ligt aan de soort dekking die u heeft afgesloten. Uw verzekeraar kan geld uitkeren wanneer u beschikt over een WA plus of een allriskdekking.

Schade verhalen

Wordt uw auto gevonden na een diefstal en is deze beschadigd? Of bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval? Dan kan 112schade.nl uitkomst bieden. De geleden schade kunt u mogelijk verhalen op de aansprakelijke partij. 112schade.nl neemt geheel kosteloos de verhaalsactie voor u in behandeling.

  • Volledig kosteloos
  • Voorschieten reparatiekosten
  • Gratis vervangend vervoer
  • 24/7 dossier inzage
  • Persoonlijk contact