112schade.nl groot succes bij het intermediair

01/10/2013
De kosteloze service van 112schade.nl –die de verhaalsactie van het intermediair namens haar klant in behandeling neemt- slaat enorm aan, zo is gebleken. In september alleen al hebben meer dan 154 tussenpersonen één of meerdere schades uit handen gegeven aan 112schade.nl en dit aantal neemt in rap tempo toe.  Niet verwonderlijk, want door het uit handen geven van de verhaalsactie hoeft deze expertise niet langer intern aanwezig te zijn en wordt er fors in tijd bespaard, terwijl de schadebehandeling wel online gevolgd kan worden.   

Wat doet 112schade.nl

112schade.nl neemt de verhaalsactie van een niet gedekte, maar wel verhaalbare materiële schade én (of) letselschade volledig uit handen van de klant of diens tussenpersoon. Dit realiseert 112schade.nl samen met verschillende partners, ieder gespecialiseerd in het eigen vakgebied.
Deze service wordt geheel kosteloos verleend aan klant en intermediair. Omdat de kosten een onderdeel van de schadeclaim zijn, kan 112schade.nl deze declareren bij de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Let wel, het is geen no cure no pay constructie; de gemaakte kosten worden dan ook níet in mindering gebracht op de verhaalde schade. De benadeelde partij wordt volledig schadeloos gesteld.

Voordelen schadeherstel

112schade.nl heeft een samenwerkingsverband met gerenommeerde, landelijk werkende schadeherstelbedrijven met onder meer het voordeel dat er gratis vervangend vervoer wordt aangeboden gedurende de reparatie en dat de reparatiekosten niet voorgeschoten behoeven te worden gedurende de verhaalsactie. Vanaf september is 112schade.nl een samenwerking aangegaan met de welbekende keten van Care Schade Service.

112schade.nl vervanger rechtsbijstandverzekering?

Verzekeraars en direct-writers hoeven niet te vrezen dat door deze gratis service minder rechtsbijstandverzekeringen zullen worden afgesloten. Integendeel, buiten het feit dat 112schade.nl bijvoorbeeld geen gerechtelijke procedures voert en alleen kosteloos kan verhalen indien het voertuig van de tegenpartij een Nederlands kenteken heeft, kan het inschakelen van 112schade.nl een uitstekend verkoopmoment zijn voor de rechtsbijstandverzekering. De onverzekerde klant wordt attent gemaakt op de noodzaak van een rechtsbijstandverzekering, maar op dit moment toch correct geholpen. Klantenservice in optima forma!

  • Volledig kosteloos
  • Voorschieten reparatiekosten
  • Gratis vervangend vervoer
  • 24/7 dossier inzage
  • Persoonlijk contact