112schade Zorg Pluspakket

Iedereen die via SUCSEZ een nieuwe aanvullende zorgverzekering afsluit voor 2017, of al aanvullend verzekerd is via SUCSEZ is dan ook gratis verzekerd voor tandartskosten en of kosten voor fysiotherapie na een ongeluk. Deze kosten zitten niet in de basisverzekering en zijn (veel) hoger dan tandartsverzekeringen vergoeden.

112schade Zorg Pluspakket

Met het gratis Zorg Pluspakket bent u verzekerd voor onderstaande kosten indien deze niet te verhalen zijn op een aansprakelijke partij:

  • tandartskosten na een ongeval tot 5.000 euro
  • en fysiotherapie na een ongeval tot 1.000 euro

112schade.nl biedt het Zorg Pluspakket aan in samenwerking met SUCSEZ.

Wat vergoedt het Zorg Pluspakket precies?

Wanneer u door een ongeval kosten moet maken voor de tandarts of fysiotherapie en deze worden niet vergoedt door de zorgverzekering dan gaat 112schade.nl deze kosten verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Naast deze kosten verhaalt 112schade.nl ook overige kosten. Denk hierbij aan verlies aan inkomen of smartengeld. Mochten de kosten niet te verhalen zijn op een aansprakelijke partij, dan komt er een uitkering uit het Zorg Pluspakket.

Extra service voor u

SUCSEZ biedt u meer dan uitstekende service en een goede korting op de basisverzekering en geeft u met deze verzekering iets extra’s. Huidige én nieuwe klanten van SUCSEZ mét een aanvullende zorgverzekering profiteren dus direct van deze gratis ongevallenverzekering. Enige voorwaarde is dus het hebben van een aanvullende verzekering.

Klik hier voor de polisvoorwaarden.

Veel gestelde vragen over het Zorg Pluspakket

Wie kan gebruikmaken van het zorg pluspakket?
Wanneer komt u in aanmerking voor de vergoeding?
Hoeveel krijgt u maximaal vergoed?
Wat verstaan wij onder een ongeval?
Wat krijgt u niet vergoed?
Hoe vraagt u het zorg pluspakket aan?
Hoe kunt u uw kosten claimen?
Per wanneer gaat de dekking in?