Verdiepingscursus ‘schadebehandeling’ voor schadebehandelaar verzorgd door 112schade.nl en Bureau D & O

19/01/2016
bureau-deno

Zeist, 19 januari 2016

112schade.nl verzorgt in samenwerking met Bureau D & O een verdiepingscursus ‘schadebehandeling’ voor het intermediair onder leiding van letselschadeadvocaat mr. Jan de Waard. Het doel van deze unieke verdiepingscursus is om schadebehandelaars bij het intermediair meer inzicht te geven omtrent de mogelijkheden bij het verhalen van verkeersschade.

In maart 2016 wordt de cursus op vier locaties door heel Nederland gegeven: Eindhoven, Ridderkerk, Hengelo en Hoevelaken. Elke cursus begint om 13.00 uur en duurt tot 17.30 uur en zal worden verzorgd door een specialist in letselschade, mr. Jan de Waard van Sijbrandij De Waard Advocaten, waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen.

Financieel belang bij letselschade
Naast (verborgen) letselschade staan we stil bij het financieel belang bij letselschade en de verschillen tussen materiële schade, immateriële schade en smartengeld. Daarnaast geeft letselschadeadvocaat De Waard meer uitleg over andere gerelateerde onderwerpen zoals shockschade, overlijdensschade en buitengerechtelijke kosten.
Wettelijke mogelijkheden bij verkeersongevallen

De verdiepingscursus ‘schadebehandeling’ gaat tevens dieper in op welke verhaalsmogelijkheden de wet biedt bij verkeersongevallen. Wat zegt de wet bijvoorbeeld over de bijzondere bescherming voor fietsers en voetgangers en voor passagiers als schuldloze derden? Verder legt mr. De Waard uit hoe om te gaan met mogelijk verweer in verkeerszaken en licht hij verzekeringsrechtelijkse aspecten als mogelijkheden bij eenzijdige verkeersongevallen en aansprakelijkheid van ouders bij minderjarigen in detail uit.

Geringe deelnamekosten en inschrijving
Dankzij de bijdrage van 112schade.nl betaalt elke deelnemer slechts een kleine bijdrage van € 169 voor de verdiepingscursus ‘Verdieping schadebehandeling’.
Per cursus kunnen 20 schadebehandelaars deelnemen. Inschrijven kan via http://www.deno.nl/opleidingen/verdiepingsworkshop voor een van de vier interessante workshops.

Over 112schade.nl
112schade.nl is de kosteloze verhaalservice die zowel particulieren als het intermediair op vakkundige en snelle wijze helpt bij het afwikkelen van een schadezaak. Dit doen wij in samenwerking met verschillende partners, ieder gespecialiseerd in zijn vakgebied.

Over Bureau D & O
Bureau D & O is al meer dan 20 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Deze jarenlange ervaring wordt dagelijks ingezet om het ondernemerschap in de branche te versterken. Daarom biedt Bureau D & O op een aantal specifieke terreinen ondersteuning bij de bedrijfsvoering van assurantiekantoren, verzekeringsmaatschappijen, banken en overkoepelende organisaties die zich op het intermediair richten.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief