Via SUCSEZ B.V. kosteloze verhaalservice voor ANBO-leden

16/04/2015

anbo De belangenorganisatie voor senioren (ANBO) gaat samen met het intermediair SUCSEZ B.V. gebruik maken van de kosteloze verhaalservice van 112schade.nl. Deze service is speciaal voor mensen die deelnemen aan het ANBO-schadecollectief, maar leden van het ANBO-zorgcollectief en overige ANBO-leden kunnen ook gebruik van maken deze service. De SUCSEZ Verhaalservice kan worden ingezet voor materiële schade en voor letselschade waarvoor een derde aansprakelijk is en geen dekking bestaat. Het volledige verhaaltraject wordt kosteloos uitgevoerd door 112schade.nl.

Over ANBO

ANBO wil de belangenbehartiger zijn voor alle huidige en toekomstige senioren in Nederland. ANBO zet zich in voor het behoud en verbetering van kwaliteit van leven voor de huidige en toekomstige generaties senioren met de nadruk op emancipatie, participatie, solidariteit tussen de generaties en keuzevrijheid. ANBO draagt bij aan sociale veranderingen en biedt toegevoegde waarde aan het leven van haar (potentiële) leden door het bieden van individuele en collectieve belangenbehartiging, betrouwbare en deskundige informatie, diensten en ledenvoordelen.

Over SUCSEZ

sucsez SUCSEZ is een onafhankelijke intermediair voor zowel de zakelijke- als de particuliere verzekeringen. De werkwijze van SUCSEZ kenmerkt zich door een persoonlijke en oplossingsgerichte benadering, waarbij het einddoel altijd is om de best passende oplossing te vinden voor ieder individu.

Over 112schade.nl

112schade.nl werkt voor de verhaalactie samen met verschillende gespecialiseerde partners. De service is kosteloos voor de consument en de intermediair omdat de gemaakte kosten verhaald kunnen worden bij de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief