Wout Wolven van JW Verzekeringen bv

26/09/2018

112Schade is ontstaan om het intermediair te ontzorgen door de cliënt te helpen bij de verhaalsactie van een niet gedekte schade. Al 1700 assurantie- en advieskantoren hebben in 112Schade een verlengstuk van de eigen service gevonden. Hoogste tijd voor een voorstelronde.

Het spits wordt afgebeten door Wout Wolven van JW Verzekeringen BV.

Wie is JW Verzekeringen BV?

JW verzekeringen BV is een verzekeringsadviseur op het gebied van schadeverzekeringen. De particulier, de zelfstandige zonder personeel en het kleinbedrijf vormen de doelgroep. De online mogelijkheden worden gecombineerd met persoonlijk contact en vakmanschap.”

Wat verstaat u onder uw rol als tussenpersoon?

“De werkzaamheden bestaan uit adviseren, bemiddelen, beheren, hulp bij schade en een jaarlijkse polis check.”

Hoe maakt u het verschil voor uw cliënt?

“Wij nemen de zorgen van klanten rondom verzekeringen weg. Dit bereiken wij door de oude en nieuwe wereld aan elkaar te koppelen. Online oplossingen, persoonlijk contact en traditioneel vakmanschap. Ontvangst op kantoor, klantbezoek in de regio en een interactieve, klantvriendelijke website.”

Waar richt u zich met name op in uw serviceverlening?

“Wij vinden snelheid gecombineerd met deskundigheid erg belangrijk. De klant informeert zich steeds meer online. Als hij dan toch nog vragen heeft, belt hij ons op. Het is dan zaak om de telefoon snel op te nemen en direct antwoord te kunnen geven. De telefoon wordt gemiddeld binnen 10 seconden beantwoord door een ervaren en deskundige medewerker. “

Hoe ziet u de toekomst voor u en uw collega’s in het intermediair?

“Het gedrag van de klant is veranderd. Voornamelijk de particuliere klant. Meerdere inkoopkanalen worden gebruikt voor het inwinnen van informatie rondom verzekeringen. Ook het sluiten van online verzekeringen neemt toe. Tegelijkertijd blijft de behoefte aan een vertrouwenspersoon bestaan. Langzamerhand ontstaat een hybride model, waarbij online begeleiding wordt gekoppeld aan persoonlijk advies.”

Waarom werkt u samen met 112Schade?

“Wij zijn enkele jaren geleden bij 112Schade terecht gekomen op advies van Voogd & Voogd. Vanwege de snelheid van het inschakelen van expertise, het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het verwerken van aanvullende stukken hebben wij besloten voortaan van 112schade gebruik te maken.“

Hoe ervaart u de samenwerking met 112Schade?

“Wij zijn zeer tevreden over 112Schade. Zoals hierboven al aangegeven is de snelheid voor ons heel belangrijk. Maar ook over de deskundigheid en het niet snel opgeven bij afwijzingen zijn wij tevreden.”