Y. Qoubbane van Agass Verzekeringen & Advies

29/11/2018

112Schade is ontstaan om het intermediair te ontzorgen door de cliënt te helpen bij de verhaalsactie van een niet gedekte schade. Al 1700 assurantie- en advieskantoren hebben in 112Schade een verlengstuk van de eigen service gevonden. Hoogste tijd voor een voorstelronde.

Ditmaal het woord aan de heer Y. Qoubbane van Agass Verzekeringen & Advies

Wie is Agass Verzekeringen en Advies?

Agass verzekeringen is een verzekeringskantoor gevestigd in het Bourgondisch Boxtel uit Noord Brabant. Zelf ben ik op meerdere delen van het land actief en in het bijzonder in het zuiden en midden van het land. In 2017 heb ik mijn praktijk geopende en gespecialiseerd in garagebedrijven, automotive, MKB en de particulier.”

 

Wat verstaat u onder uw rol als tussenpersoon?

“Als verzekeringsagent die uit oud hout is gesneden, lever ik zo goed mogelijk kwaliteit aan. Een relatie is tegenwoordig globaal bekend met verzekeringen, maar weet net niet het fijne ervan. Wij als intermediair zijn er juist voor om de risico’s goed in kaart te brengen en de dekkingen goed op elkaar aan te laten sluiten. Ook wij worden periodiek op onze kennis, kunde en vaardigen getoetst om advies op maat te blijven garanderen.”

 

Hoe maakt u het verschil voor uw cliënt?

“Door de juiste benadering richting de cliënten, creëer je niet alleen een zakelijk relatie maar eerder een vriendschap die op vertrouwen is gebaseerd, immers ga je een relatie voor het leven aan.

Uiteraard kan er weleens een discussie ontstaan, maar dan gaat ons kantoor geen verstoppertje spelen. Juist dam zullen wij alles doen wat in ons macht ligt om naar een passende oplossing te zoeken en voor alles is er wel een oplossing.”

 

Hoe ziet u de toekomst voor u en uw collega’s in het intermediair?

“Onze branche heeft in het verleden en vertrouwensbreuk gekend, maar dat is nu weer jaren geleden. In de tussentijd is er veel veranderd en zijn de “snelle” jongens niet meer in het veld te bekennen. Zo zijn er alleen kundige en zeer bekwame tussenpersonen overgebleven. Dit heeft de branche heel goed gedaan.”

 

Waarom werkt u samen met 112Schade?

Vanaf het moment dat ik met 112Schade mijn dossiers heb uitgezet, is er zelden een verhaalsactie afgewezen waarbij het verhalen van de claims nu op 95% staat. 112schade.nl bijten in een dossier en laten deze pas los als de kans op verhaal NIHIL is. 112Schade neemt weleens op verzoek een dossier op die bijvoorbeeld niet in het pakket staat en ontzorgen de intermediair volkomen en houden deze gedurende het volledig traject goed op de hoogte.

 

Hoe ervaart u de samenwerking met 112Schade?

“De samenwerking met 112Schade is en loopt heel soepel en heel goed. Ik ben en zeer kritisch intermediair en heb service hoog in het vaandel staan en met 112schade.nl is dat gewaarborgd.

Al met al een fijne partner om mee samen te werken en zal dit blijven doen.”