Persbericht: schade verhalen op de tegenpartij

01/10/2012

Per 1 oktober 2012 start 112schade.nl met haar verhaalsservice voor particulieren met materiële schade en/of letselschade.

Wanneer een automobilist ervoor kiest de auto uitsluitend te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA), dan is schade aan het eigen voertuig niet gedekt bij een aanrijding.  Ook zal de verzekeraar deze schade niet gaan verhalen op de tegenpartij (tenzij er een verhaalsbijstand- of rechtsbijstand verzekering is afgesloten). De automobilist zal in dat geval de schade zelf moeten gaan verhalen, echter dit blijkt vaak een lastige opgave omdat vakkennis ontbreekt en men vaak niet weet welke wegen te bewandelen. 

Per 1 oktober hoeft men niet meer zelf aan de slag, maar kunnen particulieren gebruik maken van de diensten van 112schade.nl.
112schade.nl neemt de verhaalsactie van de materiële schade en/of de letselschade in behandeling , ongeacht bij welke verzekeraar of tussenpersoon men verzekerd is.

Vakkennis
112schade.nl beschikt over alle tools en de expertise om het verhaalstraject van begin tot eind vakkundig en snel te kunnen verzorgen, aangezien zij nauw samenwerkt met gerenommeerde vakspecialisten.

Nadat de schade is ingediend en beoordeeld, wordt de verhaalsactie gestart en 90% van de door 112schade.nl in behandeling genomen schades wordt ook daadwerkelijk verhaald.

Over 112schade.nl
112schade.nl helpt op een vakkundige en snelle wijze bij de afwikkeling van schade. Dit doet zij door middel van het samenwerken met vaste partijen, elk gespecialiseerd op het eigen vakgebied.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief