Collega voor het administratieve team gezocht!

04/09/2023

Collega administratieve team
Het administratieve team is de fundering van 112Schade en dat waarderen wij! Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van alle voorbereidende werkzaamheden zodat ons team van schadebehandelaars direct en gericht aan het werk kan. Het gaat om een functie voor 16 – 24 uur per week, 2 of 3 hele dagen, waarvan in ieder geval de maandag. Dus, werk je graag in een klein en enthousiast team? Wil je je volledig richten op deze veelzijdige functie? Dan willen wij zeker met jou in gesprek!  

Wat ga je doen?
Je dag begint met het inventariseren van alle nieuwe schademeldingen, die vanuit verschillende kanalen bij 112Schade binnenkomen. Je registreert en stelt prioriteiten. Vervolgens worden alle cliënten telefonisch benaderd om hen nader te informeren over de door ons uit te voeren dienstverlening en om het dossier samen met de cliënt compleet te maken ter voorbereiding op de schadebehandeling.  Er is niet alleen telefonisch contact met cliënten, maar ook met verzekeraars en getuigen. Je vindt het vanzelfsprekend om onze cliënten deskundig en empathisch te woord te staan. Je filtert efficiënt de nodige informatie uit het gesprek. Daarnaast ben je druk met andere activiteiten zoals het verwerken en administreren van binnengekomen poststukken, het verwerken van expertiserapporten en het rappelleren van de tegenpartij, cliënt en getuigen. Kortom, een veelzijdige functie bij een bedrijf dat erg in beweging is. Samen met je vier administratieve collegakijk je voortdurend kritisch naar het administratieve proces binnen 112Schade en initieer je zo nodig verbeterpunten. 

Wie zijn wij?
112Schade is een juridisch dienstverlener met ambitie. Wij vinden het belangrijk dat iedere Nederlander op eenvoudige wijze toegang heeft tot juridische hulp en bieden een loket voor juridische bijstand bij het verhalen van verkeer-, varia- en letselschade.  112Schade is een jonge organisatie die zich sterk ontwikkelt. Daarom zijn wij op zoek naar collega’s die flexibel meebewegen met deze veranderingen, die proactief en creatief zijn. Eigen initiatief en meedenken met de organisatie wordt zeer gestimuleerd en gewaardeerd binnen ons bedrijf. Met ca. 12000 schadeverwerkingen op jaarbasis is 112Schade op dit moment de grootste verhaalservice van Nederland. Ons kantoor is gevestigd in Zeist. 

Wat bieden wij?
Een leuke, uitdagende functie in een interessante branche met bijbehorende arbeidsvoorwaarden. 

  • Je start met een tijdelijke aanstelling die wij graag snel omzetten naar een vast contract als alles goed gaat.
  • Salaris op maat – sta je aan de start van je carrière of ben je meer ervaren? Dat heeft uiteraard invloed. Ergens tussen  € 2.600,- en € 2.800,- obv fulltime kunnen wij elkaar vast vinden.
  • Een laptop van de zaak zodat je niet alleen flexibel bent in je werk maar ook in de locatie.
  • Hybride werken – dus je hoeft zeker niet elke dag in de file te staan.
  • Werk je liever parttime? Omdat dit misschien beter uitkomt in verband met je studie of thuissituatie? Je kunt bij ons vanaf 16 uur aan de slag.
  • Een goede pensioenregeling – zodat je ook in de toekomst zekerheid hebt.
  • 26 vakantiedagen obv fulltime om weer even heerlijk bij te tanken.

Enthousiast?
Wil je meer weten wie wij zijn en wat je gaat doen? Kijk nog wat rond op onze website, bekijk het filmpje, bel met Anoeska Everts (HR) via 0627416015 of reageer direct!