Willis gaat samenwerking aan met 112schade.nl

31/10/2014
Willis, de wereldwijde risicoadviseur, verzekering- en herverzekeringsmakelaar gaat samenwerken met 112schade.nl voor particuliere autobezitters. willis

Willis biedt haar klanten de “Willis Verhaalservice” aan. Dit betekent dat Willis het gehele verhaalstraject uit handen neemt van de klant. Voor niet – gedekte schades van bedrijven maakt Willis gebruik van haar eigen specialisten.

Voor niet – gedekte schades van particuliere autobezitters gaat Willis vanaf 1 november 2014 samenwerken met 112schade.nl die, geheel kosteloos, de verhaalsactie van niet – gedekte schades gaat uitvoeren. Op die manier kan Willis haar klanten nog beter van dienst zijn.

112schade.nl

112schade.nl is een dienstverlener, die de verhaalsactie van een niet – gedekte, maar wel verhaalbare materiële schade én (of) letselschade geheel en volledig kosteloos uit handen neemt van een schadelijdende partij of diens intermediair. Dit realiseert 112schade.nl samen met verschillende partners, ieder gespecialiseerd in het eigen vakgebied. Omdat de kosten een onderdeel van de schadeclaim zijn, kan 112schade.nl deze declareren bij de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij.

Over Willis

Willis Group Holdings plc. is een toonaangevende wereldwijde risico-adviseur, human capital adviseur, verzekeringen- en herverzekeringsmakelaar. Opgericht in 1828, werkt Willis vandaag de dag op alle continenten met meer dan 18.000 werknemers verdeeld over meer dan 400 kantoren.

Willis biedt haar relaties een enorme hoeveelheid ervaring, teamwork, innovatie, toonaangevende oplossingen en professionele diensten op het gebied van risicobeheer.
De experts zijn wereldwijd toonaangevend op het gebied van analyse, modellering, preventie en reductiestrategieën op het snijvlak van internationale business en extreme gebeurtenissen.

  • Volledig kosteloos
  • Voorschieten reparatiekosten
  • Gratis vervangend vervoer
  • 24/7 dossier inzage
  • Persoonlijk contact