112schade.nl gaat verhaalservice verzorgen voor Donorpolis

09/11/2015

donorpolisDonorpolis.nl, een initiatief van intermediair SUCSEZ, gaat gebruiken maken van de kosteloze verhaalservice van 112schade.nl. De uitkomst van deze samenwerking is dat zorgkosten, die het gevolg van een ongeval zijn, veroorzaakt door derden, verhaald gaan worden op de aansprakelijke tegenpartij.

Maakt iemand zorgkosten door toedoen van een ander, die niet of gedeeltelijk gedekt zijn door de zorgverzekering, dan zijn deze te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Denk hierbij aan het eigen risico of niet gedekte fysiotherapeutische behandelingen.

Naast zorgkosten, ook overige kosten

‘Onze dienstverlening stopt hier echter niet,’ aldus Marc Diks, mede-oprichter van 112schade.nl. ‘Wanneer iemand zorgkosten maakt door een ongeval heeft men vaak nog veel meer kosten gemaakt. Misgelopen inkomsten voor werknemers en zelfstandige ondernemers, inhuren van huishoudelijke hulp, reiskosten van en naar het ziekenhuis, maar bijvoorbeeld ook smartengeld nemen wij mee in onze service.’ Ook voor het verhalen van deze kosten kunnen cliënten van Donorpolis.nl een beroep doen op 112schade.nl.

Over 112schade.nl

112schade.nl werkt voor de verhaalactie samen met verschillende gespecialiseerde partners. De service is kosteloos voor de consument en de intermediair, omdat de gemaakte kosten verhaald kunnen worden bij de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij.

Over Donorpolis

De Donorpolis is een zorgverzekering waarop de verzekerde korting krijgt wanneer die geregistreerd is in het Donorregister. Turien & Co, Avéro Achmea, Menzis, De Amersfoortse en OHRA bieden nieuwe en bestaande geregistreerden in het Donorregister een hoge korting op de zorgverzekering.

Over SUCSEZ

SUCSEZ is een onafhankelijke intermediair voor zowel zakelijke- als particuliere verzekeringen. De werkwijze van SUCSEZ kenmerkt zich door een persoonlijke en oplossingsgerichte benadering, waarbij het einddoel altijd is om de best passende oplossing te vinden voor ieder individu.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief