Opbrengst uitdeuken-zonder-spuiten voor KiKa

07/05/2013
uitdeuken-zonder-spuitenOnlangs werd voor de tweede keer de KiKa Uitdeukdag gehouden. Voor een klein bedrag konden bezoekers van deze dag een deukje in hun auto laten herstellen via uitdeuken-zonder-spuiten.

Uitdeuken-zonder-spuiten voor 20 euro

De KiKa Uitdeukdag werd net als vorig jaar georganiseerd door EVM Restyling, een schadeherstelbedrijf uit Almere, en vond plaats op 20 april 2013. De Uitdeukdag heeft meer dan 150 bezoekers getrokken. Hiervan zijn er zeker 65 auto’s geselecteerd voor een uitdeuken-zonder-spuiten reparatie. Voor het kleine bedrag van 20 euro konden bezoekers een deukje laten repareren. De deuk moest een grote hebben van een 2 euro muntstuk (max.25mm) en makkelijk bereikbaar zijn. Er werden maximaal twee deukjes per auto, gerepareerd. De opbrengst van de KiKa Uitdeukdag ging naar de stichting KiKa.

“Naast onze inzet voor KiKa hebben geprobeerd het uitdeuken-zonder-spuiten onder de aandacht te brengen, de techniek en de mogelijkheden”, aldus initiatiefnemer Edwin Mokkenstorm, directeur EVM Restyling.

Mooie opbrengst

In totaal is er 1000 euro opgehaald met het herstellen van deukjes via uitdeuken-zonder-spuiten. Volgens Mokkenstorm was dit ten opzichte van het bedrag dat werd opgebracht tijdens de eerste editie van de KiKa Uitdeukdag in 2011, een nieuw record. Bij de 1e editie die gehouden werd in 2011, is er een bedrag van 400 euro opgehaald voor de stichting.

Naast uitdeuken-zonder-spuiten waren er ook andere activiteiten, zoals een groot springkussen waar kinderen zorgeloos konden spelen en genieten. Ook werd er een kleurwedstrijd georganiseerd. Autoliefhebbers konden kennismaken tijdens deze speciale dag met verschillende reparatie- en hersteltechnieken.

Stichting KiKa

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is in 2002 opgericht door Frits Hirschstein en Maarten Stoopendaal, directeur van communicatiebureau Giftkikker. Aanleiding was het verzoek van Prof. Rob Pieters van het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam en Prof. Huib Caron van het Emma kinderziekenhuis in Amsterdam om te kijken of er meer geld beschikbaar kon komen voor onderzoek naar kinderkanker.

Autoschade herstellen

Autoschade dat u heeft opgelopen tijdens een verkeersongeval kunt u wellicht verhalen op de tegenpartij, indien u niet degene bent die de schade heeft veroorzaakt. 112schade.nl kan u mogelijk helpen met het kosteloos verhalen van deze schade. Voor het schadeherstel werken wij samen met de ASN groep.

  • Volledig kosteloos
  • Voorschieten reparatiekosten
  • Gratis vervangend vervoer
  • 24/7 dossier inzage
  • Persoonlijk contact