Hoe werkt het?

Stap 1. Schade melden
Meld uw schade online. Nadat de schade is ingevoerd krijgt u binnen enkele minuten per e-mail een bevestiging met daarbij een voorlopig schadenummer.
Stap 2. Intake gesprek
Wij nemen per telefoon contact met u op voor een intakegesprek. Hierbij verzamelen wij informatie voor de letselschadespecialist.
Stap 3. Beoordeling verhaalmogelijkheid
Aan de hand van het intakeformulier gaat de letselschadespecialist kijken of er mogelijkheden zijn om de schade te verhalen op een tegenpartij. Wanneer er mogelijkheden zijn gaan wij de verhaalsactie starten. Zien wij geen mogelijkheden dan lichten wij dit toe. Deze beoordeling doen wij binnen 2 werkdagen.
Stap 4. Schade begroten
Wanneer er verhaalsmogelijkheden zijn gaan wij voor u de verhaalsactie starten. Dit betekent dat als eerste de schade begroot wordt door een specialist. Een letselschadetraject kan heel complex zijn. Pas na jaren kan duidelijk worden wat de werkelijke schade is. Onze specialisten gaan voor u begroten wat de verwachte schade is.

Niet voorschieten

Wij hebben speciale afspraken gemaakt met onze schadeherstellers. Hierbij kan u de schade direct laten herstellen en hoeft u het schadebedrag niet voor te schieten. Vraag de schadehersteller naar de voorwaarden.

Stap 5. Schade verhalen
Nadat alle gegevens zijn verzameld gaan wij de tegenpartij aansprakelijk stellen. Het afwikkelen van een letselschadeclaim kan veel tijd kosten, wij zullen u tussentijds op de hoogte stellen van de stand van zaken.