Volvo vervoert Koninklijke familie op Koningsdag

30/04/2013
volvoDe Koninklijke familie wordt vandaag tijdens de inhuldiging van Prins Willem-Alexander als nieuwe koning vervoerd in één van de meest veilige automerken: Volvo. Er worden vandaag in totaal vijftien donkerblauwe Volvo S80’s ingezet om de familie te verplaatsen.

Volvo vervoert Koninklijke gasten

Kroonprins Willem-Alexander, Prinses Máxima en Koningin Beatrix worden allen vervoerd in veilige Volvo’s S80 op 30 april. Daarnaast staan er op Koningsdag vijftien exemplaren klaar om ook de Koninklijke gasten op de dag van de troonswisseling te vervoeren naar de Nieuwe Kerk in Amsterdam.

Volvo voelt zich zeer vereerd om het vervoer te mogen verzorgen op deze bijzondere Koninginnedag. “Momenten als deze komen niet veel voor. We zijn er trots op dat we, op deze toepasselijke wijze, aanwezig zijn bij de inhuldiging”, aldus Richard Snijders, directeur van Volvo Nederland.

Grondige inspectie

Vantevoren worden de Volvo’s aan een uitgebreide technische inspectie onderworpen. Op de dag van de abdicatie mag er niets misgaan. Voordat het feest losbarst vandaag zijn alle vijftien auto’s door Volvo bij elkaar gezet bij de Koninklijke stallen in Den Haag voor een groepsfoto. Volvo haakt meteen in op dit heuglijke nieuws met een advertentiecampagne. Inclusief toepasselijke slogan: ‘De klant is koning’.

Eén van ’s werelds veiligste auto’s

Dat Volvo al decennia lang vooroploopt in de ontwikkeling van veilige auto’s is al verscheidene keren aangetoond. De goede resultaten op het gebied van veiligheid van auto’s en inzittenden zijn keer op keer bewezen door onafhankelijke organisaties en Volvo. Vorig jaar werden er maar liefst vijf Volvo-modellen onderscheiden et de zogenaamde Top Safety Pick. De Volvo S80 is er een van en er is geen enkel ander premium automerk die dit wist te evenaren. De Top Safety Pick is een hoog aangeschreven veiligheidsonderscheiding van het IIHS (Insurance Institute for Highway Safety). Deze non-profitorganisatie zet zich in om zowel verkeersdoden, materiële schade en letselschade te verminderen.

Slachtoffer van een ongeval?

Ondanks het rijden in een veilige auto kan het toch voorkomen dat u betrokken raakt bij een verkeersongeval. Indien u slachtoffer bent geworden van een ongeval en u wilt de geleden schade verhalen, kan 112schade.nl u mogelijk helpen. Wij nemen geheel kosteloos de verhaalsactie voor u in behandeling.

  • Volledig kosteloos
  • Voorschieten reparatiekosten
  • Gratis vervangend vervoer
  • 24/7 dossier inzage
  • Persoonlijk contact