Schadebehandelaar Verkeer Materieel Buitenland 24-40 uur (geen WFT)

28/05/2023

Het team van Schadebehandelaars is de fundering van 112Schade! Die sterke basis is zeer belangrijk binnen ons groeiende bedrijf. Recent beoordeelt en adviseert 112Schade ook schadedossiers voor enkele buitenlandse verzekeraars.

Werk je graag in een klein en enthousiast team waarin de lijntjes kort zijn? Wil je je volledig richten op deze uitdagende functie? Dan willen wij graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de materiële verkeersschadedossiers waarbij een buitenlandse verzekeraar is betrokken. In dit geval verricht je werkzaamheden als Nederlandse vertegenwoordiger van de buitenlandse verzekeraar.

Dat betekent dat jij de schademeldingen beoordeelt waarbij een Nederlandse partij schade heeft opgelopen en de buitenlandse verzekeraar mogelijk die schade dient te moeten vergoeden. De schade kan zowel in Nederland als daarbuiten zijn ontstaan.

Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van een schadedossier, contact onderhouden en indien nodig discussie voeren met de benadeelde partij, de aansprakelijkheid beoordelen en beslissen op welke wijze een vordering aangeleverd moet worden. Vervolgens adviseer je de buitenlandse verzekeraar in de volgens jou juiste afwikkeling van de schade op basis van het geldende recht.

Voor deze werkzaamheden is kennis en ervaring in schadeafwikkeling op basis van de groene kaart of 4e WAM-richtlijn een pré. Daarnaast is het kunnen spreken en schrijven in het Engels een vereiste.

Wie zijn wij?

112Schade is een juridisch dienstverlener met ambitie. Wij vinden het belangrijk dat iedere Nederlander op eenvoudige wijze toegang heeft tot juridische hulp. Onze basis is het aanbieden van een loket voor juridische bijstand bij het verhalen van verkeer- en letselschade. Onze dienstverlening zijn wij echter steeds verder aan het uitbreiden naar de beoordeling en afwikkeling van schadedossiers met een buitenlandse partij en het ondersteunen en beoordelen bij opstal- en inboedelschades en andere aansprakelijkheidskwesties.

Trekt deze veelzijdigheid jou aan? Dan ben jij de perfecte aanvulling op ons team!

Wat bieden wij?

Een leuke, uitdagende functie in een interessante branche met bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Naast deze arbeidsvoorwaarden vinden wij binding binnen het team belangrijk. Daarom hebben wij de 112Feestcommissie die leuke teamuitjes organiseert. Ook op eigen initiatief kan na werktijd een drankje gedronken worden bij het café of restaurant om de hoek!

In het kort:

  • Je start met een tijdelijke aanstelling die wij graag omzetten naar een vast contract als alles goed gaat.
  • Een salaris van € 2.900,- tot € 3.100,- o.b.v. 40 uur en afhankelijk van ervaring.
  • Een laptop van de zaak zodat je niet alleen flexibel bent in je werk maar ook in de locatie.
  • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
  • Werk je liever parttime? Omdat dit misschien beter uitkomt in verband met je studie of thuissituatie? Je kunt bij ons vanaf 24 uur aan de slag.
  • Prima pensioenregeling! Met een lage eigen bijdrage.
  • 26 vakantiedagen om weer even heerlijk bij te tanken.

Enthousiast?

Wil je meer weten wie wij zijn en wat je gaat doen? Kijk nog wat rond op onze website, bekijk onze animatiefilmpjes, bel met Anoeska Everts (HR) of reageer direct.