Financieel medewerker (8 – 16 u)

01/04/2022

 

Wil jij het financiële verkeer van 112Schade in goede banen leiden? De basis ligt er al, daar hoef je je geen zorgen om te maken. Dat het om de financiële administratie gaat is ook duidelijk. Wil je samen met ons deze functie verder uitbouwen en vormgeven naar een volwaardige afdeling? Dan willen wij zeker met jou in gesprek!

Wat ga je doen?
Je dag bestaat primair uit controleren en verwerken van betalingen, het koppelen van betalingen aan de juiste dossiers die vanuit verschillende kanalen bij 112Schade binnenkomen en het onderverdelen van de juiste bedragen naar de juiste afdelingen. Daarnaast heb je contact met alle betrokken partijen bij een schadeafhandeling van cliënten tot verzekeraars en intermediairs. Kortom, een veelzijdige functie bij een bedrijf dat erg in beweging is. Jij kijkt voortdurend kritisch naar het financiële proces binnen 112Schade en initieert zo nodig verbeterpunten.

Wie zijn wij?
112Schade is een juridisch dienstverlener met ambitie. Wij vinden het belangrijk dat iedere Nederlander op eenvoudige wijze toegang heeft tot juridische hulp en bieden een loket voor juridische bijstand bij het verhalen van verkeer-, varia- en letselschade.

112Schade is een jonge organisatie die zich sterk ontwikkelt. Daarom zijn wij op zoek naar collega’s die flexibel meebewegen met deze veranderingen, die proactief en creatief zijn. Eigen initiatief en meedenken met de organisatie wordt zeer gestimuleerd en gewaardeerd binnen ons bedrijf. Met ca. 10.000 schadeverwerkingen op jaarbasis is 112Schade op dit moment de grootste verhaalservice van Nederland. Ons kantoor is gevestigd in Zeist.

Wat bieden wij?
Een leuke, uitdagende parttime functie, voor 2 hele dagen of ochtenden op woensdag en donderdag, waarin je jezelf kan ontwikkelen in een interessante branche met bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Salaris tussen € 2.400,- en € 2.600,- obv fulltime (40 uur).

Enthousiast?
Wil je meer weten wie wij zijn en wat je gaat doen? Kijk nog wat rond op onze website, bekijk het filmpje, bel met Anoeska Everts via 0627416015 (HR) of reageer direct via hr@112schade.nl!