Nieuwe eigenaar vestiging Autotaalglas Rijswijk

15/05/2013
autotaalglas RijswijkOnze partner Autotaalglas heeft voor de vestiging in Rijswijk heeft sinds 1 mei een nieuwe eigenaar: Rob Struik.

Rob Struik werkte voorheen ook al in de automotive- en verzekeringsbranche. Daarnaast heeft hij een technische achtergrond waar hij meer mee wilde doen. Ook is Struik zeer goed bekend met Rijswijk en omgeving. “In dit gebied, het Westland, was ik actief als verzekeringsadviseur. Mijn grootste uitdaging als eigenaar van Autotaalglas Rijswijk is het vergroten van het klantenbestand. En daarbij komt mijn ervaring als autoverkoper en accountmanager buitendienst bij grote automerken heel goed van pas,” aldus de nieuwe eigenaar.

Landelijk netwerk

Rob Struik is de opvolger van Edwin Knoester. Sinds 2002 maakt de vestiging in Rijswijk al deel uit van Autotaalglas-netwerk. Eerder dit jaar werd een franchiser aangesteld, Marcel Goedheer, voor Zoetermeer om de dienstverlening in Zuid-Holland te verbeteren. Zoetermeer werd eerst vanuit Rijswijk bediend. Het pand van Autotaalglas Rijswijk ligt aan de Patrijsweg 72 in Rijswijk, aan de A13.

Autotaalglas

In 1986 is Autotaalglas opgericht door Pieter van Spaendonck. In de jaren daarna is Autotaalglas uitgegroeid tot een landelijke franchiseorganisatie met 54 vestigingen. Daarnaast werkt Autotaalglas samen met alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland.

De ruitspecialisten van Autotaalglas vervangen of repareren autoruiten. Daarbovenop streven ze naar het bieden van een totaaloplossing. Naast het repareren van autoruiten wordt de klant ook de mogelijkheid geboden om mobiel te blijven. Autotaalglas beschikt over een groot aantal mobiele serviceteams, zodat de klant ter plaatse geholpen kan worden. Ook biedt de ruitspecialist gratis vervangend vervoer aan voor haar klanten.

Ruitschade claimen op verzekering

Heeft u ruitschade opgelopen bij een verkeersongeluk? Dan kan 112schade.nl u mogelijk helpen met het verhalen van de schade. Wij helpen u graag kosteloos met het in behandeling nemen van de verhaalsactie. Beschikt u over een WA-extra of een WA-cascodekking dan kan de ruitschade worden geclaimd op uw verzekering. 112schade.nl werkt samen met Autotaalglas voor ruitschade en via onze website kunt u direct een afspraak inplannen om uw autoruit te vervangen.

  • Volledig kosteloos
  • Voorschieten reparatiekosten
  • Gratis vervangend vervoer
  • 24/7 dossier inzage
  • Persoonlijk contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief